powerslim

Welkom bij Babor Institute Kralingen

Stel…je hebt weinig energie, bent moe van het moe zijn en je bent het zat om teveel kilo’s mee te zeulen. Heb je óók alles al geprobeerd en wat je na iedere poging toch wéér zwaarder? Wij begeleiden jou met het afvallen naar een gezondere en slankere versie van jezelf! Naast foodcoach zijn wij ook PowerSlim Coach. Meer weten over het PowerSlim concept? Bel of mail ons om een afspraak te maken voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek t.w.v. € 80,-.

Wat is PowerSlim?

PowerSlim is een koolhydraatarme en eiwitrijke manier van eten. In plaats van dat je minder gaat eten, zorgt deze methode ervoor dat je juist meer bouwstoffen gaat eten en in de meeste gevallen ook meer gaat eten. En dat terwijl de brandstoffen in uw voeding juist worden beperkt. Dit zet jouw lichaam aan tot het verbranden van uw reservebrandstof: jouw lichaamsvet. De extra bouwstoffen onderhouden uw spieren en dit bevordert jouw stofwisseling, waardoor je niet ineens weer kilo’s aankomt als je het programma afrondt.

Hoe werkt het PowerSlim programma?

Het PowerSlim programma is opgebouwd uit 3 fasen met 5 a 6 eetmomenten per dag waarbij je overdag PowerSlim producten gebruikt en s ’avonds gewoon vlees of vis met groenten kunt eten (ook in de strikte fase). In deze eerste fase bereik je je streefgewicht en leer je van ons hoe je tot een evenwichtig voedingspatroon komt om op gewicht te blijven. Wij blijven je begeleiden als je op jouw gewicht bent om terugval te voorkomen.

Bij de lunch en de avondmaaltijd voeg je een portie groente of rauwkost toe, en eventueel vlees of vis. De producten bevatten alle bouwstoffen die jouw lichaam nodig heeft, maar zeer weinig brandstoffen. Dit betekent dat het lichaam de vetreserves moet gaan verbranden om aan de benodigde energie te komen. In tegenstelling tot crashdiëten, moet je bij PowerSlim juist eten om af te vallen.

Wat mag ik eten met het PowerSlim programma?

Zoals al eerder genoemd is het programma opgebouwd uit 3 fasen met ieder 5 a 6 eetmomenten per dag. Dit is dus afvallen zonder honger! Overdag kies je uit maar liefst 140 PowerSlim producten variërend van muesli, koekjes, (chocolade)repen tot pasta en crackers. Continu wordt er gewerkt aan nieuwe producten dus het assortiment wordt alleen maar groter. Deze producten bevatten alle voedingsstoffen die je lichaam nodig heeft, maar heel weinig koolhydraten. Het lichaam gaat daarom vetreserves verbranden om aan energie te komen. En dat is wat je wil! Bij de lunch en de avondmaaltijd mag je bovendien groente en vlees of vis toevoegen.

Wat is het resultaat met PowerSlim?

Je levensstijl blijvend veranderen klinkt misschien als een hele opgaaf, maar met de tools die PowerSlim je aanreikt leer je snel om in zo weinig mogelijk tijd, op ieder gewenst moment van de dag oefeningen te doen om gezond, slank en fit te blijven.

• 5 á 6 eetmomenten per dag
• Veel variatie
• In de avond mee-eten met de rest van het gezin
• Begeleid afvallen met ons als PowerSlim coach

Moet ik sporten bij het PowerSlim programma?

Het is niet verplicht maar zoals iedereen weet speelt lichaamsbeweging een belangrijke rol in een gezonde levensstijl. Heb je last van ernstig overgewicht en heb je nog een flink aantal kilo’s te gaan? Doe dan minimaal 30 minuten per dag aan beweging, met matige intensiteit. Bewegen met matige intensiteit, zoals wandelen of fietsen, betekent dat je hart sneller gaat kloppen zonder dat je buiten adem raakt.
Ben je op weg om de laatste paar kilo’s kwijt te raken, geef het afvalproces dan een boost door naast de dagelijkse 30 minuten minimaal 2 keer per week aan conditietraining te doen. De bedoeling is dat je hierbij gaat zweten en buiten adem raakt.

Hoe coachen wij jou naar een gezond gewicht?

Tijdens de intake bespreken we samen jouw wensen, doelstellingen en gezondheidstoestand. Op basis hiervan, en jouw startgewicht, BMI, vetpercentage en streefgewicht geef ik je een passend advies. En dan kunnen we van start! Daarna kom je wekelijks bij mij voor de begeleiding. Tijdens dit consult word je gewogen en worden je vetpercentage en spiermassa gemeten.

Afslanken met PowerSlim betekent niet minder eten maar anders eten. Dus lekker eten en toch gemiddeld 1 ½ kilo per week aan gewicht verliezen. Al vanaf de eerste week ziet u resultaat. Gedurende het eerste jaar blijven wij uw coach zijn en blijven u motiveren en enthousiasmeren.

Omdat wij daarnaast ook gek zijn op natuurvoeding zullen wij in de tijd na jouw gewichtsverlies, je overladen met tips en trucs hoe je het beste voor jezelf kunt blijven zorgen en kan blijven genieten van lekker eten. Wij vinden het fijn je meer inzicht te geven in de wereld van voeding en wat voor effect dit heeft op jouw lichaam.

PowerSlim in het kort:

• Snel resultaat (1 tot 2 kilo per week gewichtsverlies)
• Makkelijk vol te houden
• Wetenschappelijk onderbouwd
• Instandhouding spiermassa en behoud van stofwisseling
• Wekelijks persoonlijke coaching gedurende het eerste jaar
• Geen jo jo effect, dmv van coaching en een uitgebalanceerd voedingspatroon
• Geen honger, door een stabiele bloedsuiker voorkom je trek en snaaien
• 5 a 6 eetmomenten per dag
• Veel variatie
• s’avonds gewoon mee-eten met de rest van het gezin
• Blijvend je gewicht verliezen door de persoonlijke coaching

Tarieven PowerSlim

Natuurlijk wil je weten wat jouw investering is voor het beste resultaat. Dit is voor iedereen anders, het hangt bijvoorbeeld af van het aantal kilo’s dat je kwijt wilt raken, het aantal producten dat je per dag nodig het en welke producten je kiest. Gemiddeld besteed je € 12,50 per dag aan PowerSlim producten.

Vanaf fase 1b ga je minderen met het aantal producten hierdoor zullen de kosten per dag ook minder worden.

Wil je precies weten wat de investering voor jou zal zijn? Maak dan een afspraak voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

ONLINE AFSPRAAK MAKEN

CONTACTGEGEVENS

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie