laser

Lasertechniek

Spijt van je tatoeage? Vind je pigmentvlekken in je gezicht heel storend? Wil je gedag zeggen tegen fijne lijntjes? Dan kunnen wij je helpen met onze PicoSure laser kunnen wij je behandelen.

Spijt van je tatoeage?

Onderzoek heeft aangetoond dat bijna een derde van alle mensen met een tatoeage spijt hebben dat zij de tatoeage ooit hebben laten zetten. Of wanneer je een nieuwe tatoeage wilt over de bestaande (zogenoemde cover) dan kunnen wij jouw tatoeage veilig en effectief verwijderen. Niet geheel pijnloos maar zeker wel effectief met een mooi resultaat zonder tatoeage. Ook kun je bij ons terecht voor het verwijderen van permanente make-up

Huidverjonging

Door het natuurlijke huidverouderingsproces verslapt onze huid naarmate wij ouder worden. Hierdoor ontstaan onder andere rimpels en fijne lijntjes. Wij kunnen ervoor zorgen met onze laserbehandeling dat jouw huid er weer jonger uitziet. Met behulp van onze fractional laser behandeling zorgen wij ervoor dat rimpels en fijne lijntjes verminderen en de huid weer strakker.

Intakegesprek

Wij informeren je graag tijdens een geheel vrijblijvend en gratis gesprek. Hierin vertellen wij alles wat moet je weten over de behandeling en de eventuele nazorg en jij kunt hierin al jouw vragen stellen.

Uiteraard mag dit ook per e-mail, whatsapp of telefoon. Neem contact met ons op en wij bellen terug om een afspraak te maken.

ONLINE AFSPRAAK MAKEN

CONTACTGEGEVENS

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie