stomach-2437889_960_720

AFSLANKEN

Vind je dat randje vet zo storend? Ben je het zat om die extra kilo’s maar mee te zeulen? Wil je je weer lekker in je vel voelen? Maak dan een afspraak met onze voedingscoaches of ga voor een vet bevries behandeling. Wij coachen jou!

PowerSlim

Heb je óók alles al geprobeerd en wat je na iedere poging toch wéér zwaarder? Wij begeleiden jou met het afvallen naar een gezondere en slankere versie van jezelf! Naast Foodcoach zijn wij ook PowerSlim Coach. Meer weten over het PowerSlim concept? Bel of mail ons om een afspraak te maken voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek t.w.v. € 80,-.

Vet bevriezen oftwel Cryolipolyse

Wil je ook het succes ervaren van onze vetbevriezingsbehandeling? Met onze cryolipolyse behandeling verwijderen wij vet door jouw vetcellen te bevriezen. Per behandeling reduceren wij ongeveer 20%. Het is geen operatie en na de behandeling kun je direct alles weer ondernemen.
Tijdens onze vetbevriesbehandeling wordt je compleet in de watten gelegd en kan je tijdens de behandeling genieten van jouw favoriete Netflix serie en heerlijke cappuccino of verse gember thee.

Foodcoaching

Ga samen met ons op zoek naar jouw persoonlijke gezonde levensstijl en de beste versie van jezelf. Puur door te luisteren naar je lichaam en meer te leren over gezonde, natuurlijke voeding. Ieder lichaam is anders, dus we gaan samen kijken wat het beste bij je past.

ONLINE AFSPRAAK MAKEN

CONTACTGEGEVENS

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie